Bezoekadres:
Afrikaweg 39 Assen

Postadres:
Afrikaweg 39
9407 TP Assen
T 0592 863920
E [email protected]

KvK 73301434
BTW NL103597591B02

Beheer en Onderhoud

Ons specialisme is Beheer en Onderhoud met de takken Inspectie, Contractstukken en Directievoering en Toezicht. Wij bieden inzicht in de huidige situatie, adviseren over benodigde maatregelen én begeleiden desgewenst de uitvoering.

Inspectie

Een inspectie moet inzicht geven. Belangrijk is het bepalen van de relevantie van een schade. Niet iedere schade is risicovol. Ons inspectierapport is compact en bevat heldere analyses, conclusies en aanbevelingen.

Naast conditiemetingen volgens NEN 2767-4 voeren wij ook inspecties uit volgens de CUR-117:2015 "Inspectie en advies kunstwerken'.

U kunt voor ieder type inspectie bij ons terecht.

Lees meer

Contractstukken

Een vraagspecificatie of bestek van PTR is altijd helder en eenduidig. Het omschrijft precies de wensen en eisen van de opdrachtgever. Onduidelijkheden en discussies over de contractdocumenten tijdens de prijsvorming en realisatie willen we voorkomen. Essentieel is daarom dat uitgangspunten, randvoorwaarden en risico’s niet voor tweeërlei uitleg vatbaar zijn.

Lees meer

Directie en Toezicht

PTR heeft ruime ervaring in het directievoering en toezicht op projecten in de beton- en waterbouw. We kunnen met ieder bijltje hakken. Een goede directievoering kan u veel tijd en geld besparen. Dat weten wij en gunnen we iedere opdrachtgever. Wij sturen op technische en financiële risico's. Wij nemen u het werk uit handen en rapporteren u voortdurend over de voortgang.

Lees meer