Bezoekadres:
Afrikaweg 39 Assen

Postadres:
Afrikaweg 39
9407 TP Assen
T 0592 863920
E [email protected]

KvK 73301434
BTW NL103597591B02

Bestekken en vraagspecificaties

U wilt een project in de markt zetten dat uitvoerbaar is in de praktijk en binnen beschikbaar budget wordt gerealiseerd. Daarom zorgt PTR altijd voor een uitvraag die voor de praktijk geoptimaliseerd is. Verrassingen bij de uitvoering worden op deze manier zoveel mogelijk voorkomen.

 

Helder en eenduidig

Een vraagspecificatie of bestek van PTR omschrijft helder en eenduidig wat de opdrachtgever wenst en aan welke eisen het eindresultaat moet voldoen. Uitgangspunten, randvoorwaarden en risico’s zijn niet voor tweeërlei uitleg vatbaar. Hierdoor worden onduidelijkheden en discussies over contractdocumenten tijdens de prijsvorming en realisatie tot een minimum beperkt.

 
Nauwkeurig

Een begroting van PTR onderscheidt zich door haar nauwkeurigheid. Wij onderbouwen alle eenheidsprijzen in de begroting door te calculeren op kostensoort en niet op kengetallen. Wij weten wat iets kost en welke risico's afgeprijsd moeten worden. Wij beschikken over een uitgebreide bibliotheek met actuele marktprijzen. Wij nemen deze prijzen niet domweg over, wij beoordelen per keer de kosten van een activiteit.


Geïnteresseerd?
Bel 0592-863920  of vul het contactformulier in.